Sâmbătă, 15 Decembrie 2018 Romana   English
Acasa

SERVICII DE TIP ABONAMENT PENTRU COMPANII

Orice firmă are nevoie de un sprijin legal competent, organizat de regulă prin intermediul departamentului juridic.

Alternativa oferită de Cabinetul de Avocat Corina Florea este externalizarea departamentului juridic, astfel încât, pe lângă reducerea costurilor, să puteți beneficia de toate atuu-rile unei pregătiri juridice competente, cât și de experiență de peste 8 ani a cabinetului nostru de avocatură.

Serviciile pe care Cabinetul nostru de avocatură le oferă firmelor sunt următoarele: (click pentru detalii)

 • Acțiuni pentru societățile comerciale

  Am putea enumera aici cereri Registrul Comerțului, cesiuni SA și SRL, acte AGA, redactare procuri, lichidări firme, dizolvări firme, reduceri sau majorări de capital social, ș.a..

 • Asistare, reprezentare și consultanță în procesele comerciale și procedura insolvenței

  • Somații de plată/ordonanțe de plată;
  • Acțiuni în pretenții;
  • Concilieri directe;
  • Deschiderea procedurii de insolvență;
  • Contestația debitorului la deschiderea procedurii de insolvență;
  • Depunere/susținere plan de reorganizare;
  • Contestații tabel de creanta; etc.

 • Redactare contracte comerciale

  Redactarea de contracte comerciale se face în mod personalizat, în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră.
  Detaliați cerințele dumneavoastră, le vom analiza și vă vom transmite, pe lângă contractul redactat (în cazul unui serviciu de tip abonament) și unele idei pe care le considerăm oportune, adiacente contractului în cauza.

 • Recuperare creanțe și debite

  Pentru recuperarea unei creanțe sau a unui debit există câțiva păși obligatorii de urmat. În cazul recuperării de creanțe și debite, timpul de reacție al avocatului este esențial.

  Procedura de recuperare a creanțelor dumneavoastră va cuprinde două faze de desfășurare, anume faza prejudiciara și cea judiciară. Fază de recuperare prejudiciara se desfășoară în conformitate cu prevederile legii, incluzând și procedura concilierii în litigiile comerciale, având o întindere în timp de maxim 40 de zile.
  În cazul în care debitorii dumneavoastră nu vor înțelege să stingă prin plată litigiul în faza prejudiciara, împotrivă acestora se vor lua toate măsurile prevăzute de lege pentru chemarea în judecata civilă și chiar penală, dacă este cazul, urmând a fi executați silit, până la acoperirea creanței dumneavoastră. În cazurile extreme, se va declanșă împotriva debitorilor dumneavoastră chiar și procedura falimentului.

  În cazurile în care activitatea debitorilor dumneavoastră intră sub incidența legii penale, organele de urmărire penală vor fi sesizate, astfel încât prin activitatea noastră să prevenim repetarea acestui tip de comportament.

  Cabinetul de avocat Corina Florea are o vastă experiență în recuperarea de creanțe și debite, cu rezultate, în proporție de 90%, încununate de succes.

 • Negocieri în numele companiei

  Negocierile sporesc de obicei șansele ca problemele să se rezolve fără o acțiune în justiție, de multe ori părțile ajungând, cu ajutorul avocatului, la un final nesperat, fericit.

  Abilitatea, experiența, cunoștințele și profesionalismul ne recomandă în fața clienților drept un cabinet de avocatură cu reputație, care, atunci când este angajat într-o acțiune, face tot posibilul pentru satisfacția clientului în afaceri.

  Din anul 2010 avocat Corina Florea a devenit și mediator autorizat.

 • Contencios administrativ și fiscal

  Avem o bogată experiență privind litigiile izvorâte din acte administrativ-fiscale, reprezentând pretenții. Oferim consultanță la redactarea și înaintarea cererilor către autoritățile publice.

  Specializați în cele două forme ale contenciosului fiscal (contencios administrativ fiscal și contencios fiscal de drept comun), Cabinetul de avocat Corina Florea dispune de experiența necesară soluționării imediate a litigiilor fiscale și vă stă la dispoziție pentru litigiile rezultate din actele administrativ-fiscale.

Putem negocia diferite raporturi contractuale prin servicii de tip abonament sau prin soluționarea unor probleme punctuale, conform dorinței dumneavoastră.
Serviciul de tip abonament este preferabil, întrucât vă asigură o continuitate a legăturii cu avocatul și o reducere a onorariilor negociate pentru asistarea în fața instanțelor și a autorităților competente.

NOUL CONCEPT DESPRE ACTIVITATEA AVOCAȚIALĂ ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ : "AVOCATUL FAMILIEI".

 • Probleme legate de averea familiei dvs.

  Vă punem la dispoziție servicii de un înalt profesionalism în domeniul recuperărilor de proprietăți, case confiscate, alte valori personale ale familiei dvs.

 • Probleme legate de dreptul familiei

  Conflicte domestice, Divorțuri, Partaje între soți, Pensii de întreținere pentru copiii minori și pentru foștii soți/ soții, încredințări și stabilire domiciliu minor, Programe de vizitare minor, Probleme legate de moșteniri: Testamente; Donații; Contracte de întreținere pentru bătrâni cu sfaturi acreditate în domeniu.

 • Investițiile familiei dvs.

  Vă putem consilia și asista în situația în care dvs. sau un alt membru al familiei doriți să faceți o investiție.
  Dacă doriți să achiziționați o casă, un teren, să încheiați un Contract de Sponsorizare, să cumpărați acțiuni sau părți sociale, vă așteptăm să ne contactați, Dacă doriți acte de proprietate în favoarea copiiilor dvs. minori, dacă doriți sfatul de administrare a propriei averi, adresați-vă Cabinetului nostru.
  Dacă firma dvs. sau a familiei dvs. se găsește în impas juridic ori doriți consultanță confidențiala în domeniul dreptul afacerilor, APELAȚI LA AVOCATUL FAMILIEI DVS.

  Doriți să vă asigurați casa, bunurile (bijuterii, obiecte de artă) sau chiar viața dvs? Vă consiliem cum este mai bine să procedați!

  Constructorul dvs. nu și-a respectat obligațiile, nu v-a predat casa la timp, aveți probleme cu antreprenorul sau cu constructorul? Avem soluție în toate aceste cazuri.

 • Vă ajutăm și în materie penală

  Dacă unul din membrii familiei dvs. este victima unei infracțiuni îl putem reprezenta ca parte civilă sau parte vătămată în procesul penal.

  Cu aceeași probitate profesională ne vom face datoria dacă unul din membrii familiei dvs. săvârșește o infracțiune pentru care este cercetat penal (Acordăm asistentă de URGENȚĂ, puteți evita prezența unui avocat din oficiu care să nu vă cunoască familia și față de care nu funcționează aceeași confidențialitate pe care v-o acordăm noi).

  Conceptul "AVOCATUL FAMILIEI" vă oferă toate aceste servicii în cadrul unui contract de colaborare juridică.

Conceptul "AVOCATUL FAMILIEI" vă oferă toate aceste servicii în cadrul unui contract de colaborare juridică.

 
ȘTIRI DIN JURIDIC
Cabinet de avocatură - Corina Florea